Volledig scherm
Zakjes cocaïne. © Politie

Bredanaar betrapt met 100 gram cocaïne en heroïne in onderbroek

BREDA - De politie hield woensdag in Breda een 18-jarige man aan voor het bezit van en de handel in verdovende middelen. De man had ongeveer 100 gram cocaïne verstopt in zijn onderbroek.

Medewerkers van de Landelijke Eenheid zagen rond het middaguur op de Ettensebaan een ontmoeting tussen twee personenauto’s. Bij het zien van de politie reden beide auto’s weg, maar de politie zette hen aan de kant.

Bij controle bleek dat de inzittende van één van de auto’s een bolletje cocaïne had gekocht van de bestuurder van de andere auto. Deze auto werd ook gecontroleerd. De bestuurder, een 18-jarige inwoner uit Breda werd aangehouden en naar het bureau overgebracht.

In zijn auto werd niets aangetroffen, maar bij de fouillering van de man trof de politie in zijn onderbroek twee zakjes met wikkels aan die in totaal honderd gram cocaïne en heroïne bevatten.

De politie doorzocht daarna de woning waar de verdachte stond ingeschreven. In de slaapkamer van zijn vader vonden de agenten vier blokken hasj en een blokje cocaïne.

De 55-jarige vader van de verdachte, werd hierop ook aangehouden.

In samenwerking met indebuurt Breda