Een 45-jarige man uit Breda veroorzaakt geluidsoverlast en bedreigt agent met de dood. Na het gebruik van de pepperspray is hij in de boeien geslagen.
Volledig scherm
Een 45-jarige man uit Breda veroorzaakt geluidsoverlast en bedreigt agent met de dood. Na het gebruik van de pepperspray is hij in de boeien geslagen. © Politie Breda

Bredanaar (45) bedreigt agenten met de dood en veroorzaakt geluidsoverlast in Breda

BREDA - Een 45-jarige man heeft zaterdagavond rond 19.35 uur politieagenten met de dood bedreigd in het centrum van Breda. De agenten kwamen in eerste instantie voor een melding van geluidsoverlast. Er moest pepperspray ingezet worden om de agressieve man aan te houden.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Breda