Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. © Shutterstock

Bredanaar (25) opgepakt in Oosterhout met 137 zakjes cocaïne in de auto

BREDA/OOSTERHOUT - Een 25-jarige man uit Breda is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in Oosterhout op verdenking  van drugshandel. Dat meldt de politie. De man had 137 zakjes cocaïne en een flinke som contant geld in zijn auto liggen. 

De Bredanaar werd door de agenten rond 00.25 uur zondagochtend op de Oldenbarneveltlaan aangehouden. Bij het doorzoeken van de auto stuitten de agenten op een verborgen ruimte waarin de drugs en het geld verstopt zaten. 

De man zit voorlopig vast voor verhoor. 

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Breda