Zwembad Wolfslaar in Breda ging vandaag, wat later dan verwacht, open. Met als een van de festiviteiten het Bredaas Kampioenschap bommetje, maar daarvoor kwamen slechts drie deelnemers opdagen : Wendy Dujardin en haar zoon Teun Suurmeijer en dochter Wendy Suurmeijer. Het leverde ze wel de eerste prijs op in de verschillende leeftijdscategorieen.
Foto Johan Wouters / Pix4Profs
Volledig scherm
Zwembad Wolfslaar in Breda ging vandaag, wat later dan verwacht, open. Met als een van de festiviteiten het Bredaas Kampioenschap bommetje, maar daarvoor kwamen slechts drie deelnemers opdagen : Wendy Dujardin en haar zoon Teun Suurmeijer en dochter Wendy Suurmeijer. Het leverde ze wel de eerste prijs op in de verschillende leeftijdscategorieen. Foto Johan Wouters / Pix4Profs © Johan Wouters / Pix4Profs

Bredaas bommetje kampioenschap valt in het water

BREDA - Maar liefst drie eerste plaatsen voor de familie Suurmijer-Dujardin bij het op en Bredase Kampioenschap Bommetje, bij de opening van het hernieuwde diepe bad van zwembad de Wolfslaar. Dat klinkt onwaarschijnlijker dan dat het is. Ze waren de enige deelnemers.