Volledig scherm
PREMIUM
Breepark in Breda gelooft wel in de kansen om het Eurovisie Songfestival 2020 te organiseren, getuige de eigen website. © Breepark

Breda meldt zich officieel voor Songfestival: ‘Al kan geen enkele stad dit alleen organiseren’

BREDA - Breda heeft zich officieel aangemeld voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020. De stad schuift Breepark als locatie naar voren. Maar ook als die hal niet geschikt blijkt, wil Breda graag een steentje bijdragen aan het evenement.

Al eerder gaf Breda aan interesse te hebben in de organisatie een van de grootste televisie-evenementen ter wereld. Nu heeft de stad bij de Nederlandse Publieke Omroep aangegeven graag de bidbook-procedure te ontvangen, waarin de voorwaarden vermeld staan.

  1. Rechtbank Breda opent condoleanceregister voor doodgeschoten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’
    PREMIUM

    Rechtbank Breda opent condolean­ce­re­gis­ter voor doodgescho­ten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’

    BREDA - De plek is niet toevallig gekozen: onder het beeld van Vrouwe Justitia. ,,Of liever vóór het beeld van Justitia, wij staan voor rechtsbijstand en voor de rechtsstaat”, verklaart Lex Lensink, deken van de Orde van Advocaten de plaats van het condoleanceregister. ,,In de openbaarheid, in de publieke hal van het gerechtsgebouw, niet in een hoekje of in een advocatenkamer".

In samenwerking met indebuurt Breda