Volledig scherm
De kermis op de Grote Markt in Breda © BN DeStem

Breda kleunt mis met ‘prikkelarme kermis’

BREDA - De komst van een ‘prikkelarme kermis’ naar het centrum van Breda is niet van een leien dakje gegaan. De gemeente heeft bewoners en ondernemers in de binnenstad slecht op de hoogte gebracht van dit evenement.

Wethouder Boaz Adank trekt in een brief aan de gemeenteraad het boetekleed aan.,,We beseffen dat we als gemeente beter hadden moeten acteren en communiceren om tot een breder gedragen voorstel te komen’’, aldus de Bredase bestuurder. Dat betekent dat hij niet op tijd en niet genoeg naar eventuele kritiek van de centrumbewoners en –ondernemers heeft geluisterd.

Om dit probleem voor een volgende keer te voorkomen kondigt Adank een evaluatie aan, ‘zodat dit Bredase familie-evenement in de toekomst beter wordt georganiseerd’.

Over de kritiek die bewoners en ondernemers hadden weid de wethouder verder niet uit.

De prikkelarme kermis heeft vrijdag 1 juni plaatsgevonden en is speciaal bedoeld voor mensen die niet tegen felle lichtflitsen en hard geluid kunnen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda