Volledig scherm
Breda Drijft © Foto: Breda Drijft

Breda Drijft krijgt zesde editie, kaarten vanaf vandaag te koop

BREDA - Honderden boten dobberen ook deze zomer weer in de haven van Breda. Op zondag 7 juli vindt het rubberenbotenfestival Breda Drijft namelijk weer plaats. Kaarten hiervoor zijn vanaf vandaag te koop.

Breda Drijft vierde vorig jaar op een hete zomerdag het vijfjarig jubileum met liefst 2750 deelnemers. Met drie podia en verschillende programmeringen was het feest toen groter dan tevoren. Dit jaar krijgt het waterfestival weer een vervolg. Op 7 juli van 13.00 tot 19.00 uur kunnen deelnemers op het water genieten van zomerse beats en koude drankjes. Na het dobberen is een afterparty bij Strand Binnen.

Kaarten voor het festival zijn vanaf 12.00 uur hier te koop.

  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda