Volledig scherm
Een impressie van het atrium dat de gebouwen van de Bond Towers met elkaar moet verbinden. © Bond Concepts

Bond Towers bijna weer voor de helft gevuld

BREDA - Kantorencomplex Bond Towers aan de Claudius Prinsenlaan in Breda is weer bijna voor de helft gevuld. Inmiddels zijn er zeven nieuwe huurders gevonden en met vier partijen worden concrete gesprekken gevoerd.

"Als deze allemaal tekenen dan is er in een half jaar tijd ongeveer 3.500 vierkante meter verhuurd," aldus Maurice Vermeulen, commercieel verantwoordelijke bij Bond Concepts, waar het complex onder valt.

Bond Towers omvat drie kantoorpanden op de hoek van de Claudius Prinsenlaan en de zuidelijke rondweg met in totaal 14.000 vierkante meter. Tot voor een half jaar geleden was daar maar een derde van gevuld.

Glazen atrium

Bond Concepts nam de panden dit jaar over en wil er meer een eenheid van maken. Ze krijgen een nieuwe uitstraling en er komen gemeenschappelijke voorzieningen. Twee panden worden verbonden met een glazen atrium. Vermeulen verwacht dat de bouw daarvan in januari kan beginnen.

Voor de zomer waren er drie nieuwe huurders bekend: bouwbedrijf Besix, detacheringsbureau Xelvin en online-uitgeverij THAR. In totaal goed voor zo'n 25 mensen.

Honderd mensen

De vier bedrijven die er bijkomen nemen ruim honderd werknemers mee. Twee bedrijven komen uit Breda. Het gaat om adviesbureau De Breed & Partners (ruim vijftig medewerkers) en softwarebedrijf CSS Breda (circa twintig mensen.) De andere twee nieuwkomers zijn Stroom Recruitment (tien mensen) uit België en softwarebedrijf Inforing (dertig mensen) uit Etten-Leur.

De huurders die er al zaten zijn: Regus (verhuur van kantoor- en vergaderruimtes), PUUR Advocaten, Catom (handel in brandstoffen) en de bank BNY Mellon.

  1. Redheads Days 2018 dag 2 is eerder 'Wethead Day'

    Redheads Days 2018 dag 2 is eerder 'Wethead Day'

    BREDA - Misschien dat Redhead Days 2018 beter in de boeken bijgeschreven kan worden als Wethead Days 2018. Het jaarlijkse roodharigen feestje, misschien de laatste editie in Breda, heeft flink te lijden gehad onder het slechte weer. Waren er vorig jaar nog een recordaantal van 1.255 'natuurlijke roodharigen' bijeen, en een totaal aantal bezoekers van 40.000 mensen verspreid over drie dagen, stonden er deze zondagmiddag 'slechts' een geschat aantal van 400 redheads bijeen op de foto.

In samenwerking met indebuurt Breda

poll

'De selectie van NAC is goed genoeg om zich probleemloos te handhaven in de eredivisie'

  • Ja (33%)
  • Nee (67%)
4415 stemmen