Volledig scherm
Een overnachting in dit hotel wordt op de veiling van 3FM gezet. Dit is pal boven het Glazen Huis.

BN DeStem in actie bij Glazen Huis: veiling hotelkamer of met een verslaggever op pad

BREDA - Serious Request van 3FM leeft volop. BN DeStem heeft er al veel over geschreven, in de krant en online. Daar laat de krant het niet bij, BN DeStem komt ook zelf in actie. We veilen een hotelkamer én twee verslaggevers voor het goede doel.

Hotelkamer
Tijdens Serious Request gaat de verslaggeving sowieso 24/7 door. Ieder uur nieuwe updates en foto's op de website van bndestem.nl en dagelijks in uw krant. Om niets te missen, verblijven de verslaggevers van BN DeStem in hotel De Klok, pal boven het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda.

Deze hotelkamer voor één nacht, 24 december, wordt op de veiling van 3FM gezet. Zie live vanaf het balkon hoe de dj's het Glazen Huis verlaten, kijk mee hoe de verslaggevers dit moment vastleggen in tekst en beeld en overnacht vervolgens in hartje Breda.

De volgende ochtend staat er een heerlijke brunch voor u klaar en kunt u gebruik maken van een late check out.

Met een verslaggever op pad
Hotelkamer, balkon, kroeg, straat en markt. Serious Request eens van een andere kant bekijken? Loop een paar uur mee met Cobine van der Louw of Tom Hayes, twee van de verslaggevers van BN DeStem die volop in touw zijn tijdens de actie van 3FM.

Kijk mee hoe we op onze tijdelijke werkplek in Hotel De Klok de krant en onze website vullen, schrijf je eigen (online) artikel en bekijk het Glazen Huis vanaf het enige hotelbalkon van de Grote Markt van bovenaf.

Maandag staat het item 'meelopen met een verslaggever' op de veiling van 3FM. Bieden kan vanaf 1 euro,

Maandag wordt het item 'overnachting in hotel De Klok op kerstavond' geveild.

De volledige opbrengst van beide acties doneren BN DeStem en Hotel De Klok aan het Glazen Huis. 3fm.nl/veiling.

Volledig scherm
De verslaggevers Cobine van der Louw en Tom Hayes. Loop een paar uur mee met een van hen tijdens de actie van 3FM.

In samenwerking met indebuurt Breda