Oud-wethouder Bob Bergkamp in gesprek met Kees Koffeman van de gemeente Breda. Hij steunt Rino Driessen van Stichting Ariba in zijn strijd met de gemeente om tot er een concreet bestemmingsplan ligt op locatie aan de Woestenbergseweg in Bavel te kunnen blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-wethouder Bob Bergkamp in gesprek met Kees Koffeman van de gemeente Breda. Hij steunt Rino Driessen van Stichting Ariba in zijn strijd met de gemeente om tot er een concreet bestemmingsplan ligt op locatie aan de Woestenbergseweg in Bavel te kunnen blijven. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Bijna 1000 krabbels voor behoud dagbesteding Driessen: ‘Laat mij en mijn jongens toch zitten’

BREDA/BAVEL - Laat mij en mijn jongens gewoon zitten waar we zitten, tot er concrete plannen zijn voor onze locatie in Bavel. Met die boodschap bood Rino Driessen van Stichting Ariba maandagochtend 963 steunbetuigingen aan op het gemeentehuis in Breda. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Breda