Volledig scherm
PREMIUM
© ron magielse / pix4profs

Biertje bij NAC 20 cent duurder: buitenproportioneel of onvermijdelijk?

BREDA - De prijs voor een biertje bij NAC gaat omhoog. Voor een kleine beker bier (0,25 cl) betaalt de NAC-supporter voortaan geen 2,50 euro meer, maar 2,70 euro. Onvermijdelijk, zegt horeca-exploitant NHG. Buitenproportioneel, vinden supportersgroepen.

De afgelopen drie jaar lag de bierprijs in het Rat Verlegh Stadion vast op 2,50 euro. Daarmee was NAC vorig jaar al een van de duurste clubs in de eredivisie. Nadat vorig jaar de fusten onder de taps zijn verwisseld van Bavaria naar Amstel, moet de NAC-fan nu de volgende verandering slikken.

  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Breda