Volledig scherm
PREMIUM
De entree van bingalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. © googlemaps

Bewoners bungalowpark L’air Pur (Baarle-Nassau) krijgen hun zin niet: geen dubbelbestemming

BAARLE-NASSAU - Een bomvolle zaal in het gemeentehuis van Baarle-Nassau. Gevuld met bewoners van park L’Air Pur, die al jaren hopen op een dubbelbestemming, recreatie én permanente bewoning.

In november 2018 wees het college dat verzoek af. Via woordvoerder Hans Egelmeer deden de bewoners een nieuwe poging. Ondanks Egelmeers uitgebreide betoog hield wethouder Hans van Tilburg voet bij stuk en verwees naar de eerdere uitspraak: ‘Zowel het bestemmingsplan als het provinciaal beleid laat een dubbelbestemming niet toe. Deze wens wordt door de Vereniging Van Eigenaren van L’Air Pur onvoldoende onderbouwd. Daarom kan de gemeente geen verzoek indienen bij de provincie.’

 1. ‘Degradatie NAC zorgt dat wij als supporters dichter bij elkaar komen’
  PREMIUM
  Hup NAC

  ‘Degradatie NAC zorgt dat wij als supporters dichter bij elkaar komen’

  BREDA - De degradatie van NAC is natuurlijk een sportieve neergang. Maar die kan zomaar voor nieuw elan zorgen, denkt Iwan Maters van de Breda Loco’s. ,,Degradatie zorgt dat wij als supporters dichter bij elkaar komen.’’ NAC lanceerde maandag de seizoenkaartencampagne ‘De wereld zal nog niet vergaan, zolang de liefde blijft bestaan’. Een ode aan NAC, aan de iconen van de club. Na 24 uur stond de teller al op zo’n 1800 seizoenkaarten.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

 • Eens (80%)
 • Oneens (20%)
7453 stemmen