Volledig scherm
Jongen mishandeld door groep jongeren in Breda. © Screenshot video

Betrokkenen melden zich bij politie na mishandeling 13-jarige jongen in Breda

BREDA - Enkele betrokkenen van de vechtpartij, afgelopen donderdag in een park bij de Namenstraat in Breda, hebben zich gemeld met hun ouders. Dat meldt de politie. 

Bij die vechtpartij werd een 13-jarige jongen in elkaar geslagen door een groepje jongeren. Veel omstanders hebben de vechtpartij gefilmd. 

Een kennis van het slachtoffer had een filmpje op Facebook gezet. Het bericht werd meer dan 5000 keer gedeeld. Op het filmpje is te zien hoe een grote groep jongeren het slachtoffer te grazen neemt. Er wordt ook op hem ingeslagen en getrapt als hij op de grond ligt.

Toen de politie ter plaatse kwam, ging de groep jongeren ervandoor. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen. Daarna deed hij aangifte. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

Tot nu toe zijn er nog geen aanhoudingen verricht. De politie is volop met het onderzoek bezig. 

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda

poll

Ook zonder de huurlingen van Manchester City moet NAC zich kunnen handhaven in de eredivisie

Ook zonder de huurlingen van Manchester City moet NAC zich kunnen handhaven in de eredivisie

  • Ja (53%)
  • Nee (47%)
188 stemmen