Volledig scherm
PREMIUM
Een belangrijke aanpassing bij de verbouwing van Mezz is dat balustrade op het balkon is verlaagd en schuin afloopt, waardoor de zichtlijnen vanaf het balkon veel beter zijn geworden. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Beter zicht en je eigen pilsje tappen in verbouwde Mezz

BREDA - Het was misschien wel de grootste miskleun begin deze eeuw bij de bouw van popzaal Mezz in Breda: de brede betonnen rand van het balkon. Alleen het publiek dat daar vooraan stond, had goed zicht. 

De mensen er achter zagen hooguit de hoofden van de artiesten. Maar dat is verleden tijd als Mezz in oktober van dit jaar heropent. De balustrade is iets lager geworden en de rand loopt schuin af, waardoor nu het hele podium goed te zien is.

  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Breda