Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Beschonken Roosendaler op heterdaad betrapt bij auto-inbraak in Breda

BREDA / ROOSENDAAL - Een 18-jarige Roosendaler is donderdagnacht rond twee uur dankzij een getuige aangehouden terwijl hij bezig was met het forceren van het slot van een personenauto in Breda.

De politie kreeg donderdagnacht een melding van een bewoner dat op de Beverweg in Breda een man liep die bij diverse auto’s zou hebben geprobeerd een portier te openen. 

De gealarmeerde agenten zagen in de Koraalstraat een man staan bij een auto die volledig voldeed aan het signalement dat de getuige had opgegeven. De man trok aan de deurgreep van de auto. Hij werd door de politie staande gehouden. 

In het slot van het linkervoorportier stak een afgebroken sleutel. Aan de sleutelbos van de 18-jarige Roosendaler zat het restant daarvan. 

De verdachte die onder invloed van alcohol was, is aangehouden voor poging tot inbraak in een auto.

  1. El Allouchi: ‘Zo dominant en dan toch verliezen’
    Reacties

    El Allouchi: ‘Zo dominant en dan toch verliezen’

    Mounir El Allouchi schudde na afloop van het met 1-2 verloren duel met FC Twente zijn bezwete hoofd. ,,Ik kan het nog steeds niet geloven”, zei hij zo’n tien minuten nadat scheidsrechter Siem Mulder de partij midden in een blessurebehandeling heeft afgefloten. Hij trok de capuchon van zijn lange jas stevig over zijn hoofd en stak de handen diep en de zakken. ,,Wij voetballen zo goed, zo dominant, hebben zoveel controle over de wedstrijd en dan toch verliezen. Met alle respect, maar tegen dit FC Twente had dat niet mogen gebeuren.”

In samenwerking met indebuurt Breda