Geert (tweede van rechts) en Henneke (links) Bastiaansen met zoon Rogier en dochter Monique, die  beiden ook al in het familiebedrijf - Bastiaansen Modestad in Bavel - werken.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert (tweede van rechts) en Henneke (links) Bastiaansen met zoon Rogier en dochter Monique, die beiden ook al in het familiebedrijf - Bastiaansen Modestad in Bavel - werken. © Henneke Bastiaansen

Bavels ondernemersechtpaar Geert en Henneke Bastiaansen koopt Tussenpauz: ‘Het is nog onder voorbehoud, de plannen zijn pril’

BAVEL - Café en zalencentrum de Tussenpauz in Bavel gaat een nieuwe toekomst tegemoet. Het lokale ondernemersechtpaar Geert en Henneke Bastiaansen van Bastiaansen Modestad heeft een voorlopig koopcontract voor het pand aan de Kerkstraat 10 getekend. ,,Het is allemaal nog heel pril.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Breda