Na het officiele moment gingen de bewoners de wijk in om te bekijken wat er kan worden gedaan qua inbraakpreventie. Initiatiefneemster Ria van Vlokhoven luistert naar tips van Dennis Heistek (midden) en Peter Lahousse (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Na het officiele moment gingen de bewoners de wijk in om te bekijken wat er kan worden gedaan qua inbraakpreventie. Initiatiefneemster Ria van Vlokhoven luistert naar tips van Dennis Heistek (midden) en Peter Lahousse (links). © Pix4Profs/René Schotanus

Bavel heeft 100ste deelnemer Buurtpreventie

BAVEL - Bunder II is de honderdste wijk van Breda die meedoet met het Buurtpreventie-project van de gemeente en de politie. Ter ere van die bijzondere mijlpaal was de officiële aftrap zaterdagochtend door wethouder Greetje Bos (onder meer Wijkveiligheid en Buurtpreventie), die samen met wijkagent Jos van Geffen en projectcoördinator Chris Aarts het bekende bordje onthulde bij de parkeerplaats achter zalencentrum De Tussenpauz. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.