Avans gaat ivm het coronavirus online Open Avonden houden.
Volledig scherm
Avans gaat ivm het coronavirus online Open Avonden houden. © Avans Hogeschool

Avans Hogeschool houdt online open avonden

BREDA - Avans Hogeschool gaat online open avonden geven om nieuwe studenten voorlichting te geven. De fysieke open avond van 18 maart kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan.

Op dinsdag 31 maart, woensdag 1 april en donderdag 2 april houden alle voltijdsopleidingen presentaties voor studiekiezers en hun ouders. Iedere avond zijn er twee voorlichtingsrondes, van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. 

Docenten en studenten vertellen over de opleidingen van Avans in Breda, Den Bosch, Roosendaal en Tilburg en hoe het is om bij Avans te studeren. Ondertussen kunnen studiekiezers vragen stellen via de chat.

Studiekiezers die vragen hebben over aanmelden, de toelating, huisvesting of over hun persoonlijke omstandigheden kunnen deze persoonlijk stellen via Whatsapp aan de Studenten Informatie Balie die speciaal geopend is tijdens de online Open avonden.

Alle voorlichtingen worden opgenomen en zijn op een later tijdstip ook terug te zien op www.avans.nl.

Studiekiezers krijgen vanwege de coronamaatregelen meer tijd om zich aan te melden voor een hbo-opleiding. De reguliere aanmelddeadline is verschoven van 1 mei naar 1 juni.

In samenwerking met indebuurt Breda