Auto slaat over de kop op oprit A58 bij Breda na botsing met handhavingsbusje

BREDA - Een automobiliste is na een botsing met een auto van Handhaving Breda over de kop geslagen op de oprit van de A58 bij Breda. De bestuurster is met onbekende verwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Naar alle waarschijnlijkheid probeerde de vrouw de file op de A58 te omzeilen door van de afrit direct de oprit weer op te rijden. Dit kan bij die kruising alleen niet: onderaan de afrit staan verkeerslichten, waarbij het verplicht is om linksaf te slaan richting de Ettensebaan. De auto reed echter rechtdoor, om direct weer de oprit van de A58 te nemen.  Daardoor kwam de automobiliste vermoedelijk in de knoop met ander verkeer, dat tegelijk met haar groen had. 

Na de botsing is de auto op zijn kop geland en tegen een verkeersbord tot stilstand gekomen. Het ongeluk op de oprit zorgde voor een flinke opstopping. De Ettensebaan in Breda liep vast door het ongeval. De auto moest worden weggetakeld. 

Volledig scherm
Ongeluk oprit A58. © MaRic Media / Perry Roovers
Volledig scherm
Ongeluk op oprit A58 © MaRic Media / Tom van der Put
Volledig scherm
Ongeluk oprit A58. © MaRic Media / Perry Roovers
  1. ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’
    PREMIUM

    ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’

    ROOSENDAAL - Hij had nog wat jaren gevangenisstraf uit moeten zitten, maar mocht naar huis. Om daar de laatste dagen van zijn leven door te brengen. Kobus Lorsé, alias Kobus de Zigeuner, stierf niet zoals velen voorspelden tussen de gevangenismuren maar thuis, op woonwagenkamp De Kievit in Rotterdam-Beverwaard. Oud-rechercheurs treuren er niet om. ,,Hij was een echte gangster: meedogenloos’’, zeggen ze. ,,Hij was geen lieverdje’’, reageert Kobus’ oudste zoon Bertus. ,,Maar voor zijn kinderen en kleinkinderen was hij een goede man.’’

In samenwerking met indebuurt Breda