Volledig scherm
Ernstig ongeluk op A16 bij Breda © MaRicMedia/Tom van der Put

Auto slaat over de kop op A16 bij Breda: bestuurder slechts lichtgewond

BREDA - Een auto is donderdagavond rond 20.30 uur over de kop geslagen op de A16 bij Breda. De bestuurder raakte slechts lichtgewond.

Door onbekende oorzaak botste de man met zijn auto achterop een vrachtwagen. Daarna vloog hij over de kop en kwam de auto op z'n dak terecht. Wonder boven wonder raakte de man slechts lichtgewond en kon hij ter plaatse behandeld worden. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Tussen Breda en knooppunt Galder waren korte tijd twee rijstroken dicht. De berger was snel ter plaatse om de auto mee te nemen.

Volledig scherm
© MaRic Media / Tom van der Put
Volledig scherm
© MaRic Media / Tom van der Put
  1. ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’
    PREMIUM

    ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’

    ROOSENDAAL - Hij had nog wat jaren gevangenisstraf uit moeten zitten, maar mocht naar huis. Om daar de laatste dagen van zijn leven door te brengen. Kobus Lorsé, alias Kobus de Zigeuner, stierf niet zoals velen voorspelden tussen de gevangenismuren maar thuis, op woonwagenkamp De Kievit in Rotterdam-Beverwaard. Oud-rechercheurs treuren er niet om. ,,Hij was een echte gangster: meedogenloos’’, zeggen ze. ,,Hij was geen lieverdje’’, reageert Kobus’ oudste zoon Bertus. ,,Maar voor zijn kinderen en kleinkinderen was hij een goede man.’’

In samenwerking met indebuurt Breda