Volledig scherm
Auto op z'n kant in woonwijk Breda © Tom van der Put / MaRicMedia

Auto belandt op zijkant als die tegen paaltje midden op de weg in Breda botst

BREDA - Een auto is op zijn kant beland bij een botsing met een geel paaltje op de  Valkenierslaan in Breda. De bestuurder bleef ongedeerd en kon zelf uit de auto komen.

Om onduidelijke reden is de bestuurder met de auto tegen het gele paaltje, een middengeleider, aangereden. Dat bracht de auto zo uit balans, dat die op zijn zijkant viel. De schade aan de auto bleef beperkt tot een kapotte spiegel en richtingaanwijzer. Ook kwamen er flink wat krassen op.

De bestuurder kwam zelf uit zijn auto en is niet gewond geraakt. De politie kwam om het verkeer te regelen tot een berger de auto ophaalde. 

Volledig scherm
Auto op z'n kant in woonwijk Breda © Tom van der Put / MaRicMedia
Volledig scherm
Auto op z'n kant in woonwijk Breda © Tom van der Put / MaRicMedia
  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda