Volledig scherm
Ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Agressieve mannen stelen bier in Breda en mishandelen personeel en een klant

BREDA - Een 24-jarige man uit Oosterhout en een 54-jarige man uit Breda hebben donderdagavond bij een supermarkt aan de Bisschopshoeve blikken bier gestolen en een personeelslid en klant mishandeld. Ze zijn even later aangehouden. 

Rond 20.00 uur kwamen ze de supermarkt binnen. Ze vielen nogal op door hun luidruchtige gedrag. Toen ze ook nog een blik bier middenin de winkel opentrokken, sprak een medewerker ze aan. Die kreeg meteen de volle laag en werd uitgescholden. Een klant bij de kassa greep in en kreeg vervolgens een vuist in z'n gezicht. Daarna liepen ze zonder te betalen met een paar blikken naar buiten en trapten ze nog een andere medewerker. 

Pepperspray

Een getuige kon de politie vertellen welke woning ze binnengingen. Niet veel later zijn ze aangehouden. De 54-jarige man gedroeg zich zo agressief bij de aanhouding dat hij bespoten werd met pepperspray. 

De klant die in zijn gezicht werd geslagen, is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie gaat met hem praten over een eventuele aangifte. Het personeelslid dat werd geschopt, heeft geen medische hulp nodig. Hij doet wel aangifte van mishandeling. De supermarktmanager heeft aangifte gedaan van diefstal. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek. 

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Breda