Aggressieve mannen uit Waalwijk vechten met stelletje in Breda

BREDA - Vier mannen zijn donderdagnacht om 03.45 uur aangehouden op de Ginnekenstraat in Breda vanwege openlijke geweldpleging. Ze worden verdacht van het mishandelen van een 25-jarige man uit Wemeldinge en een 22-jarige vrouw uit Rilland. De camerabeelden worden onderzocht. 

De 22-jarige vrouw was met haar vriend in een café en zag dat op de dansvloer een man andere bezoekers uitdaagde. Uit het niets sloeg hij een jongen met gebalde vuist in het gezicht. Zij kreeg daardoor bloed op haar trui en handen. 

Eenmaal buiten ontstond een worsteling tussen de man en haar vriend. Hij viel daardoor met zijn kaak op de stoeprand. Hierna liep de agressieveling met zijn vrienden weg. 

Op de Torenstraat ontstond opnieuw een confrontatie tussen het viertal en het stelletje. De vrouw werd op haar rug geslagen, haar vriend werd geslagen en terwijl hij op de grond lag geschopt. Hij heeft letsel aan zijn kaak. Ze zijn beiden in het ziekenhuis behandeld. 

Op basis van de signalementen werden op de Ginnekenstraat vier mannen aangehouden. Het gaat om vier Waalwijkers van 19, 20, 20 en 21 jaar. 

In samenwerking met indebuurt Breda