.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Afval in Breda.

Afval Breda wordt duur geintje: verwerking opgelopen tot miljoenentekort

BREDA - Het verwerken van afval in Breda kost de gemeente steeds meer geld. Het gat op de begroting voor Afvalservice is in een jaar tijd vier keer zo groot geworden. En dan zijn de kosten die de coronacrisis met zich meebrengt nog niet eens meegeteld.

Dat blijkt uit de Jaarstukken 2019 die gisteren zijn gepresenteerd door burgemeester en wethouders. Daarin staat hoe het de Bredase schatkist vorig jaar is vergaan.

  1. Pool met mes staat toevallig tegenover beveiligster in opleiding bij tankstation (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’
    PREMIUM

    Pool met mes staat toevallig tegenover beveilig­ster in opleiding bij tankstati­on (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’

    BREDA - ,,This is a robbery!” De Pool die in het Engels naar de tankstationmedewerkster (31) riep al het geld uit de kassa te geven, werd niet heel erg serieus genomen dinsdagmiddag. ,,Ondanks dat hij met een groot mes zwaaide, verkocht ik hem gewoon ‘nee’”, vertelt de medewerkster die tijdens de overval alleen in het tankstation De Haan aan de Kruisweide in Breda stond.

In samenwerking met indebuurt Breda