Volledig scherm
Kantoor ABN AMRO in Prinsenbeek. © Google Streetview

ABN AMRO sluit kantoor in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Het kantoor van ABN AMRO aan de Markt in Prinsenbeek wordt per 12 januari 2018 gesloten. Dit heeft de bank donderdag bekendgemaakt. 

Volgens de bank kiezen klanten kiezen steeds meer voor moderne manieren (internet, telefoon) om hun bankzaken te regelen. Daardoor loopt het bezoek in de kantoren al jaren sterk terug. Ook in Prinsenbeek is dat het geval.

Prinsenbeekse klanten die een ABN AMRO-kantoor willen bezoeken, kunnen vanaf 12 januari terecht in Etten-Leur of Breda. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. De medewerkers van het kantoor in Prinsenbeek zullen gaan werken in een van de ABN AMRO-kantoren in de omgeving. Het kantoorpand wordt verkocht.

Eerder dit jaar sloot ook al de Rabobank in Prinsenbeek. Die bank heeft op enkele dagen per week wel nog een servicepunt in zorgcentrum Hagedonk.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Breda