Claudi van Dongen: ,,We zijn steeds meer gaan kijken naar de bedoéling van de Wmo: zorgen dat mensen kunnen leven zoals ze willen leven."
Volledig scherm
Claudi van Dongen: ,,We zijn steeds meer gaan kijken naar de bedoéling van de Wmo: zorgen dat mensen kunnen leven zoals ze willen leven." © Pix4Profs/René Schotanus

Aan regeltjes heb je niks, in de rommelige realiteit van mensenlevens: naar een menselijke Wmo

ETTEN-LEUR/ZUNDERT - Wie mensen oprecht wil helpen moet nieuwsgierig naar ze zijn: dat is de filosofie van Claudi van Dongen. ,,Echt luisteren, doorvragen tot je iemands situatie begrijpt. We willen mensen niet pamperen of dingen overnemen die we niet over hoeven te nemen; we willen doen waar ze het meest aan hebben. En je kunt alleen bepalen wat dat is als je nieuwsgierig genoeg bent.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Breda