A16 richting Rotterdam weer open na ongeluk met camper, hond slaat op de vlucht

video+updateBREDA - De A16 richting Rotterdam is weer open bij knooppunt Princeville na een ongeluk met een camper en een auto. Een vrouw raakte bij het ongeval gewond is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk op de A16 gebeurde rond 16.00 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen een auto en een camper met elkaar in botsing. De camper belandde daardoor op de zijkant op het wegdek.

In de camper zat een hond. Deze ging er na het ongeluk vandoor en is enkele kilometers verderop langs de A16 richting het zuiden teruggevonden.

In de andere richting is de A16 ook gedeeltelijk dicht. Vanaf vrijdagavond tot maandagochtend is de weg gesloten tussen knooppunt Klaverpolder en Zonzeel. Het gaat alleen om de weghelft richting Breda. Rijkswaterstaat voert daar in die dagen wegwerkzaamheden uit.

Volledig scherm
Ongeluk op A16 bij knooppunt Princeville. © Tom van der Put - MaRicMedia
Volledig scherm
Ongeluk met meerdere auto's op A16 bij knooppunt Princeville. © Tom van der Put - MaRicMedia
Volledig scherm
© Tom van der Put - MaRicMedia
Volledig scherm
© Tom van der Put - MaRicMedia
Volledig scherm
© Tom van der Put - MaRicMedia
  1. ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’
    PREMIUM

    ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’

    ROOSENDAAL - Hij had nog wat jaren gevangenisstraf uit moeten zitten, maar mocht naar huis. Om daar de laatste dagen van zijn leven door te brengen. Kobus Lorsé, alias Kobus de Zigeuner, stierf niet zoals velen voorspelden tussen de gevangenismuren maar thuis, op woonwagenkamp De Kievit in Rotterdam-Beverwaard. Oud-rechercheurs treuren er niet om. ,,Hij was een echte gangster: meedogenloos’’, zeggen ze. ,,Hij was geen lieverdje’’, reageert Kobus’ oudste zoon Bertus. ,,Maar voor zijn kinderen en kleinkinderen was hij een goede man.’’

In samenwerking met indebuurt Breda