A16 richting Rotterdam weer open na ongeluk met camper, hond slaat op de vlucht

video+updateBREDA - De A16 richting Rotterdam is weer open bij knooppunt Princeville na een ongeluk met een camper en een auto. Een vrouw raakte bij het ongeval gewond is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk op de A16 gebeurde rond 16.00 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen een auto en een camper met elkaar in botsing. De camper belandde daardoor op de zijkant op het wegdek.

In de camper zat een hond. Deze ging er na het ongeluk vandoor en is enkele kilometers verderop langs de A16 richting het zuiden teruggevonden.

In de andere richting is de A16 ook gedeeltelijk dicht. Vanaf vrijdagavond tot maandagochtend is de weg gesloten tussen knooppunt Klaverpolder en Zonzeel. Het gaat alleen om de weghelft richting Breda. Rijkswaterstaat voert daar in die dagen wegwerkzaamheden uit.

Volledig scherm
Ongeluk op A16 bij knooppunt Princeville. © Tom van der Put - MaRicMedia
Volledig scherm
Ongeluk met meerdere auto's op A16 bij knooppunt Princeville. © Tom van der Put - MaRicMedia
Volledig scherm
© Tom van der Put - MaRicMedia
Volledig scherm
© Tom van der Put - MaRicMedia
Volledig scherm
© Tom van der Put - MaRicMedia
  1. Redheads Days 2018 dag 2 is eerder 'Wethead Day'

    Redheads Days 2018 dag 2 is eerder 'Wethead Day'

    BREDA - Misschien dat Redhead Days 2018 beter in de boeken bijgeschreven kan worden als Wethead Days 2018. Het jaarlijkse roodharigen feestje, misschien de laatste editie in Breda, heeft flink te lijden gehad onder het slechte weer. Waren er vorig jaar nog een recordaantal van 1.255 'natuurlijke roodharigen' bijeen, en een totaal aantal bezoekers van 40.000 mensen verspreid over drie dagen, stonden er deze zondagmiddag 'slechts' een geschat aantal van 400 redheads bijeen op de foto.

In samenwerking met indebuurt Breda

poll

'De selectie van NAC is goed genoeg om zich probleemloos te handhaven in de eredivisie'

  • Ja (33%)
  • Nee (67%)
4415 stemmen