Volledig scherm
© Thinkstock

62-jarige buurtbewoner vraagt man niet met auto op stoep te rijden in Gilze, krijgt meteen vuistslag in gezicht

GILZE - Een 62-jarige man is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij klappen kreeg van een 31-jarige buurtbewoner. Het slachtoffer had de buurtbewoner aangesproken omdat hij met zijn auto over de stoep reed.

Het slachtoffer zag rond 20.00 uur dat een man in zijn auto over de stoep reed aan de Kapittelstraat in Gilze. Hij stapte bij een brandgang bij een flat uit. Toen hij terugkwam sprak de man hem aan over het rijden op de stoep. 

Vuist in gezicht

Meteen daarop sloeg de geërgerde buurtbewoner de oudere man met zijn vuist op z'n gezicht. Er is toen een gevecht ontstaan tussen beide mannen. De oudere man is daarbij gewond geraakt. Een andere buurtbewoner is uiteindelijk tussen beide gesprongen. 

De 31-jarige man is vervolgens in zijn auto gestapt en weggereden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan voor mishandeling, waardoor de politie hem snel heeft weten op te sporen. Hij zit op dit moment vast en wordt vandaag verhoord. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda