3 jongemannen opgepakt na opstootje fastfoodrestaurant Breda: agenten bekogeld met etenswaren

BREDA - Drie tieners zijn in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.15 uur  opgepakt bij een fastfoodrestaurant aan de Karnemelkstraat in Breda. Daar werd bij een opstootje met etenswaren naar agenten gegooid. Ook werden de agenten uitgescholden. 

Een jongeman, een 19-jarige Bredanaar, zou iemand hebben geslagen. De andere twee verdachten, 18-jarige inwoners van Teteringen, hadden agenten beledigd. Zij worden ook verdacht van het verstoren van de openbare orde.

De politie had van een beveiliger een melding gekregen dat er een opstootje was geweest bij de horecazaak.  Buiten stonden jongeren te wachten die ruzie hadden met twee jongens die nog binnen zaten.

De beveiliger hield de jongeman, de 19-jarige Bredanaar, vast die iemand had geslagen. De agenten hielden hem aan. De jongeren die buiten stonden waren het daar niet mee eens. Zij kwamen op de agenten af. 

De agenten zeiden dat ze afstand moesten houden. De jongeren scholden hen uit en riepen woorden als kankerwouten. Ook gooiden ze met voedsel naar de agenten. 

Tientallen mensen keken toe. Diverse van hen filmden het opstootje met hun camera. 

De politie doet onderzoek.

  1. Redders van man op scootmobiel bedankt door politie: 'Hij kwam nog net met z'n hoofd boven het water uit'

    Redders van man op scootmobiel bedankt door politie: 'Hij kwam nog net met z'n hoofd boven het water uit'

    PRINSENBEEK - Ria (67) en Ton (66) Naber uit Prinsenbeek kregen donderdagochtend bezoek van wijkagent Erik Jan Bosma. Een vrolijk bloemetje van de politie vond hij wel op zijn plaats, als dank voor de kordate reddingsactie woensdag aan de Polderweg. Door snel handelen van het echtpaar kon een 96-jarige dorpsgenoot met een scootmobiel net op tijd uit een diepe sloot vol water worden gered.

In samenwerking met indebuurt Breda