Volledig scherm
asdfaf © Thinkstock

18-jarige man uit Capelle aan de IJssel met hasj en XTC pillen op station Breda

BREDA - Op het treinstation in Breda is dinsdagavond een 18-jarige man uit Capelle aan de IJssel aangehouden omdat hij meerdere zakjes met hasj en XTC pillen bij zich had. 

De man werd dinsdagavond rond 21.00 uur betrapt door het NS personeel. Hij had zeven gripzakjes met hasj, 7 XTC pillen en circa 15 gram hennep bij zich. Dat is meer dan de gebruikershoeveelheid. De man is aangehouden voor drugsbezit. 

De drugs die hij bij zich had zijn in beslag genomen. 

 1. Bruisend Ginneken Breda: veel in weinig tijd
  PREMIUM

  Bruisend Ginneken Breda: veel in weinig tijd

  BREDA - De organisatie van de 51e editie van de braderie in het Ginneken kan tevreden achterover leunen. Hoewel de voorbereiding in een paar luttele weken moest rondkomen, is er toch een volwaardig evenement uitgerold. Bruisend Ginneken, zoals de braderie officieel heet, werd druk bezocht en de meeste ondernemers zijn tevreden. "En dat is toch knap, gezien het feit dat we het in een paar weken uit de grond hebben gestampt", zegt Johan de Vos. "We stonden onder een enorme tijdsdruk." De eigenaar van café Boerke Verschuren op de Ginnekenmarkt zit sinds kort in het bestuur van Bruisend Ginneken.
 2. Feest en protest bij opening Zuidelijke Rondweg in Breda

  Feest en protest bij opening Zuidelijke Rondweg in Breda

  BREDA - Een feestelijke opening en een protest op dezelfde dag. Voor zover bekend was dat nog niet voorgekomen in de lange en bewogen geschiedenis van de Zuidelijke Rondweg. Die ging na twee maanden werkzaamheden weer open voor het autoverkeer. Vanaf zes uur in de avond waren de weggebruikers weer welkom. Daarvoor was de verkeersader in Breda-zuid het bezit van wandelaars, fietsers, skaters, steppers, hardlopers en andere recreanten.

In samenwerking met indebuurt Breda