Volledig scherm
PREMIUM
SC Hoge Vucht - Irene '58. Sidney Raphaela (Hoge Vucht) duikt op de bal. © Foto: Ramon Mangold

17-jarige scheidsrechter probleemwedstrijd Breda: 'Het ligt niet aan mij maar aan Hoge Vucht'

HEDEL - De pas 17-jarige scheidsrechter Brian van Geffen kreeg veel steunbetuigingen na het gedoe bij de wedstrijd tussen SC Hoge Vucht en Irene'58. "Ik kijk alweer uit naar komende zondag." 

Na de overtreding op een speler van Irene'58 volgde een schop tegen zijn hoofd. Scheidsrechter Brian van Geffen kende geen genade en trok een rode kaart. Alweer de derde voor SC Hoge Vucht, en dat trokken de supporters kennelijk niet. Ze stroomden zondagmiddag het veld op, er werd getrokken en geduwd. Van Geffen zelf zag het van een afstandje aan, besloot nadien om beide elftallen naar de kleedkamer te dirigeren. Daar overlegde hij met een waarnemer van de KNVB: staken of een afkoelingsperiode? Het werd hervatten. Acht spelers van de thuisclub, elf van Irene'58. De gasten wonnen de topper in de vierde klasse C dus eenvoudig: 0-3. Ook Van Geffen had het nadien makkelijk: er viel niets meer voor.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda