Volledig scherm
Portret van de Nederlandse rapper Gers Pardoel. © ANP Kippa

Zo ziet Gers Pardoel er over 50 jaar uit en Frans Bauer kijkt te laat op van zijn telefoon

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Is Ter land, ter zee of in de lucht terug? Nee, Johan Vlemmix presenteert hier het Tobbedans-evenement. Daarbij komt zijn jarenlange ervaring bij het tv-programma natuurlijk wel van pas. 

Wel opletten hè, Frans Bauer! Omdat Bauer verzonken is in zijn telefoon besluit vrouw Mariska even een punt te maken. Maar dat de zanger duidelijk niet zo leuk. 

Duncan Laurence is in Los Angeles. Daar bezocht hij gisteren een oude platenzaak. Daar geniet hij van zijn favoriete plaat van Nirvana. 

Kenny B geniet na van een concert in Bloemendaal. Op het filmpje dat hij deelt van het openluchtconcert is te zien hoe hij daar optrad. 

Gers Pardoel is met filters aan het spelen. Deze filter maakt je 50 jaar ouder. Dat geeft alvast een glimp van de rapper als oude man. Gelukkig duurt het nog even voordat het zover is voor Pardoel.