Volledig scherm
Frans en Mariska Bauer. © ANP Kippa

Zo vieren Brabantse sterren de dag van de liefde

Het is Valentijnsdag en dat betekent maar één ding. Of je nou een wederhelft aan je zijde hebt of juist heel hard je best doet de pijlen van Cupido te ontwijken: vandaag is dé dag om iemand in het zonnetje te zetten. De Brabantse sterren doen daar graag aan mee. 

Vorige week leek het er héél even op dat Kelly en Matthy een punt achter hun relatie hadden gezet, maar daar is nu duidelijk geen sprake meer van. Het ‘Love Island'-koppel is still going strong.

Al jaren samen, maar nog steeds zielsgelukkig. Voor Patrick van Aanholt reden genoeg om via Instagram een ode aan zijn vrouw te brengen.

Je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk. Precies wat Frans Bauer vanmorgen dacht toen hij met vrouwlief Mariska aan de ontbijttafel schoof.

Zijn vrouw, een bed met een kittig overtrekje en wat liefde. Meer heeft Xander de Buisonjé vandaag niet nodig.

Voor Nieky Holzken is het een extra speciale dag. Precies vijftien jaar geleden kreeg hij verkering met zijn meisje. Precies drie jaar later trouwde hij met haar. 

Een Valentijnswens van Sylvie Meis, voor jou. Dat iedereen een dag vol met liefde mag hebben.

Voor OG3NE's Lisa is iedere dag met haar crush een feestje. Al vijf jaar lang. En dat er nog maar veel mogen volgen.

Gwen van Poorten maakt van de gelegenheid gebruik om te melden hoe blij ze is met haar vent (en alle bijkomstige zaken).

 1. Rabobende verdachten eisen andere rechters

  Rabobende verdachten eisen andere rechters

  ROERMOND (ANP) - Meerdere verdachten van de zogenoemde Rabobende hebben maandag de rechtbank in Roermond gewraakt. Zij willen dat andere rechters de zaak behandelen. De wraking volgde op urenlange conflicten en gekissebis tussen advocaten van de in totaal zes verdachten in deze strafzaak en de rechtbank. Een van de advocaten, Erik Thomas, legde uit protest tegen de gang van zaken de verdediging van zijn cliënt neer. De rechtbank heeft de zaak voor onbepaalde tijd aangehouden.
 2. Van Osse pil tot Nulandse toekan: museum brengt popcultuur in beeld met 100 voorwerpen
  PREMIUM

  Van Osse pil tot Nulandse toekan: museum brengt popcultuur in beeld met 100 voorwerpen

  DEN BOSCH - Brabant blaast een aardig deuntje mee in de tentoonstelling over Nederlandse popcultuur die komende zomer te zien is in Het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Van de 100 voorwerpen die samen de expositie vormen, hebben er zeker 10 wortels in deze provincie. Dat gaat van de Osse anticonceptiepil van medicijnenfabrikant Organon tot de toekan van horecafamilie Van der Valk, die in Nuland haar eerste motel bouwde.