Frans en Mariska Bauer.
Volledig scherm
Frans en Mariska Bauer. © ANP Kippa

Zo vieren Brabantse sterren de dag van de liefde

Het is Valentijnsdag en dat betekent maar één ding. Of je nou een wederhelft aan je zijde hebt of juist heel hard je best doet de pijlen van Cupido te ontwijken: vandaag is dé dag om iemand in het zonnetje te zetten. De Brabantse sterren doen daar graag aan mee. 

Vorige week leek het er héél even op dat Kelly en Matthy een punt achter hun relatie hadden gezet, maar daar is nu duidelijk geen sprake meer van. Het ‘Love Island'-koppel is still going strong.

Al jaren samen, maar nog steeds zielsgelukkig. Voor Patrick van Aanholt reden genoeg om via Instagram een ode aan zijn vrouw te brengen.

Je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk. Precies wat Frans Bauer vanmorgen dacht toen hij met vrouwlief Mariska aan de ontbijttafel schoof.

Zijn vrouw, een bed met een kittig overtrekje en wat liefde. Meer heeft Xander de Buisonjé vandaag niet nodig.

Voor Nieky Holzken is het een extra speciale dag. Precies vijftien jaar geleden kreeg hij verkering met zijn meisje. Precies drie jaar later trouwde hij met haar. 

Een Valentijnswens van Sylvie Meis, voor jou. Dat iedereen een dag vol met liefde mag hebben.

Voor OG3NE's Lisa is iedere dag met haar crush een feestje. Al vijf jaar lang. En dat er nog maar veel mogen volgen.

Gwen van Poorten maakt van de gelegenheid gebruik om te melden hoe blij ze is met haar vent (en alle bijkomstige zaken).