Zes plaatsen in Brabant gingen op één dag plat voor de Kapotte Kachels

Video'sZes wervelende en carnavaleske optredens op één dag. De Kapotte Kachels uit Oss flikten het zaterdag. Samen met tachtig fans in een harmonicabus op het podium in Kruikenstad (2), ‘t Koffiegat (Westerhoven), Lampegat (2) en het Ossekoppenrijk. 

Ooit wel eens een enorme plastic meloen van een meter doorsnede door een hossende zaal zien gaan? Of nat geworden van het bier dat, in opdracht van een drietal zotten op het podium, door de dichtstbijzijnde rode hoepel gegooid moest worden? En wat te denken van een polonaise in een dampende, zwetende en oververhitte partybus op een van het overdadig gemorst bier spekgladde vloer. Om vervolgens met een gezelschap van tachtig dolle dwazen langs de snelweg een plasje doen? 

  1. Syrische arts Feisal ziet mensen sterven aan corona, maar mag niet helpen: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’
    PREMIUM

    Syrische arts Feisal ziet mensen sterven aan corona, maar mag niet helpen: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’

    HEESCH - ,,Het is pijnlijk om dagelijks in het nieuws te zien hoeveel mensen sterven door corona, terwijl ik mijn stethoscoop niet mag gebruiken om hun pijn te verlichten.” Feisal Abou (59) werkte meer dan twintig jaar als arts in Syrië en wil dolgraag iets terugdoen voor het land dat hem in Heesch een veilige haven bood. Na weken van strijden ziet hij nu een lichtpuntje om als buitenlandse arts aan de slag te mogen in de coronacrisis.