Nick Thomassen van de Korenaer laat alvast zijn bijzondere diploma zien. Op de achtergrond vanaf links staan zijn mentor Nino Virgillito en projectleider Bas van der Heide van de Korenaer, en zorgcoördinator Tim Engel van Metameer.
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Thomassen van de Korenaer laat alvast zijn bijzondere diploma zien. Op de achtergrond vanaf links staan zijn mentor Nino Virgillito en projectleider Bas van der Heide van de Korenaer, en zorgcoördinator Tim Engel van Metameer. © Ed van Alem

Zes leerlingen van de Korenaer schrijven deze woensdag historie

STEVENSBEEK - Zes vmbo-leerlingen van de Korenaer, school voor voortgezet speciaal onderwijs in Stevensbeek, zijn dit schooljaar geslaagd voor het ‘reguliere’ vmbo. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zomerfoto's: Kleurig in het gelid staan op het strand van Deauville
    Weekwinnaar

    Zomerfo­to's: Kleurig in het gelid staan op het strand van Deauville

    Peter Sillekens is verkozen tot de weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Hij is op vakantie in de Franse badplaats Deauville. Volgens hem wachten deze parasols op de zon. Misschien zijn ze ook in afwachting van de toeristen die normaal gesproken in het zomerseizoen de stranden bevolken. Deze foto roept een beeld op van verwachting en hoop. De zomer is nog niet voorbij. Er kan nog van alles gebeuren. Van harte gefeliciteerd Peter Sillekens.