De Bossche cabaretière Fieke Opdam met haar hondjes Pipi (bruin) en Louie (wit). ,,Hoe kun je nou je leven geven voor iemand die je nog nooit gezien hebt? Het leek me reuze-interessant om daar meer van te weten te komen.”
Volledig scherm
PREMIUM
De Bossche cabaretière Fieke Opdam met haar hondjes Pipi (bruin) en Louie (wit). ,,Hoe kun je nou je leven geven voor iemand die je nog nooit gezien hebt? Het leek me reuze-interessant om daar meer van te weten te komen.” © Marc Bolsius

Ze leefde tussen gangsters en nonnen, maar het theater, dáár is Fieke Opdam pas echt thuis

DEN BOSCH - Haar kinderjaren waren niet makkelijk, maar Fieke Opdam toonde veerkracht. En dat wil de Bossche cabaretière, die als 18-jarige het klooster in ging, nu aan haar publiek laten zien.

  1. Roemeense chauffeur biedt excuses aan voor hulp bij beroven van oudere mensen in Brabant, Gelderland en Limburg

    Roemeense chauffeur biedt excuses aan voor hulp bij beroven van oudere mensen in Brabant, Gelderland en Limburg

    ,,Ik wil mijn excuses aanbieden aan de mensen die in juni en juli zijn beroofd.” Dat zei de 33-jarige chauffeur van een Roemeense groep, die geld roofde van oudere mensen bij pinautomaten in dorpen nabij de Duitse grens in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. De man hield bij het gerechtshof in Den Bosch vol dat hij niet was betrokken bij andere diefstallen, in maart en april 2019 .