Roy Mossink (r) en Rein Baartmans van Barista Café brengen de te bezorgen koffie en taart naar de auto.
Volledig scherm
PREMIUM
Roy Mossink (r) en Rein Baartmans van Barista Café brengen de te bezorgen koffie en taart naar de auto. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Winkel dicht? Dan bezorgen we die boeken en koffiebonen toch gewoon

Boeken, koffiebonen, groenten, fruit en ijs. Nu de winkelstraten verlaten zijn en de horeca gesloten is, hebben veel ondernemers ervoor gekozen om hun producten bij mensen thuis te bezorgen.

'We proberen van onze voorraad af te komen en nog wat inkomsten te genereren", licht Roy Mossink van Barista Café in Breda toe. Daar kunnen mensen koffiebonen en taart bestellen. Een vers kopje koffie drinken in de zaak zit er niet meer in.

  1. Zoons ontsmetten zichzelf in voormalig hondenhok om voor breekbare ouders te zorgen
    PREMIUM

    Zoons ontsmetten zichzelf in voormalig hondenhok om voor breekbare ouders te zorgen

    SON EN BREUGEL - Het voormalige hondenhok van Duitse staander Borak achter het ouderlijk huis van vier broers uit Son en Breugel is sinds dinsdag een corona-ontsmettingslocatie. Borak maakte twee jaar geleden al plaats voor een grasmaaier en houtzagen. Nu staan in het schuurtje papierrollen met ontsmettingsmiddel, doosjes met handschoenen en mondkapjes en hangen spuitpakken aan de waslijn. Hun ‘clean room’, zeggen de broers. Noodzakelijk portaal voor een bezoek aan hun vader (73) en moeder (75).