West-Brabantse YouTube-hits van 2017: NAC - Ajax, gefilmde crash en carnaval

Welke YouTube-video waarin West-Brabant voor komt werd het meest bekeken in 2017? En welke onderwerpen komen het vaakst terug? We hebben voor u een top tien gemaakt van meest bekeken video's vanuit West-Brabant op YouTube.

0 reacties

 1. Buschauffeur zet ‘samenzweringsradio’ over corona aan op weg naar Roosendaal: ‘Ik word gek, hoe is dit echt?’
  PREMIUM

  Buschauf­feur zet ‘samenzwe­rings­ra­dio’ over corona aan op weg naar Roosendaal: ‘Ik word gek, hoe is dit echt?’

  ROOSENDAAL - Een buschauffeur in West-Brabant wordt door zijn werkgever Arriva aangesproken op een podcast die hij beluisterde, op speaker. Reiziger Sean wist dinsdag niet wat er gebeurde toen de chauffeur het volume van de speakers opendraaide tijdens de rit van Fijnaart naar Roosendaal. Opeens klonk de ene na de andere samenzweringstheorie door de bus.
 2. Maaike en Mario zetten hun verdriet om in zelfgemaakte cadeaus: ‘We verloren twee kinderen’

  Maaike en Mario zetten hun verdriet om in zelfgemaak­te cadeaus: ‘We verloren twee kinderen’

  Maaike en Mario verloren kort na elkaar twee van hun kindjes. Om hen altijd bij zich te dragen, ontwierp het stel eigen sieraden. Inmiddels gaan hun creaties het hele land door. Ook voor vrolijke gelegenheden. Ze zijn houtbewerkers, ijzersmeders, letterdrukkers, juweliers, stoffeerders en ontwerpers in één. Je kan het zo gek niet bedenken of Maaike Venema en Mario Appel zijn er wel mee aan de slag. In hun eigen mancave en studio bedenken, ontwerpen en maken ze zo’n beetje alles: van speelgoed tot sieraden. In de vensterbank ligt alweer een volgend ontwerp voor een kinderstoel klaar.