Volledig scherm
BN DeStem © BN DeStem

Welkom beste bezoeker op onze nieuwe site en app

Iedere dag brengen wij u het nieuws uit uw regio en uit het land. Vandaag presenteren we met trots iets nieuws van onszelf: een kersverse site en app. Op www.bndestem.nl én de app vindt u vanzelfsprekend nog altijd het laatste nieuws uit West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Ook belangrijke of opmerkelijke onderwerpen uit binnen- en buitenland brengen wij er snel en prominent. Wel presenteren we dit in een moderner, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker digitaal jasje.

Zo krijgt u op uw beeldscherm, tablet of telefoon in één oogopslag een overzicht van het nieuws uit uw regio, het hele land en buitenland.

Nieuws uit uw regio
Vindt u het prettiger om onze site of app te starten met het nieuws van dichtbij hoeft als gebruiker van de slechts één keer uw regio te kiezen. U krijgt daarna telkens het laatste nieuws uit de door u geselecteerde regio in één overzicht gepresenteerd. Dat werkt zo:

Op de site kiest u in de navigatiebalk voor ‘Regio’, vervolgens kiest u voor een gebied. Bijvoorbeeld ‘Roosendaal’. De volgende keer dat u weer naar ‘Regio’ gaat, komt u direct op de pagina die u eerder selecteerde. Wilt u toch naar een andere pagina? Dan kunt u dat via de reguliere navigatie doen.

In de nieuws-apps werkt het iets anders. Bij de iPhone app bevindt zich de navigatie onderin. Tik op ‘Regio’ en u krijgt een keuzemenu met diverse gebieden te zien. Het gebied dat u daar kiest, ziet u voortaan altijd als u onderin op ‘Regio’ tikt. U kunt uw keuze veranderen door bovenin op de gekozen regio te tikken.

Op Android zit de keuze voor Regio bovenin de app. Tik op ‘Regio’ en u krijgt een keuzemenu te zien. Het gebied dat u daar kiest, ziet u voortaan altijd als u bovenin op ‘Regio’ tikt. U kunt uw keuze veranderen door eerst de Regio-naam zichtbaar te maken door naar boven te scrollen. Linksboven verschijnt de Regionaam, en door daar op te tikken verschijnt de lijst met alle Regio’s, zodat u een andere Regio kunt selecteren.

Onbeperkt toegang voor abonnees
Als abonnee hebt u onbeperkt toegang tot alle gedeelten van de site en de app, inclusief de digitale krant. Die is altijd te vinden via krant.bndestem.nl en via het menu helemaal bovenaan de website.

Download de nieuwe app
Met de vernieuwing van de website heeft ook onze app een opfrisbeurt gekregen. We raden u aan de app bij te werken naar de nieuwste versie, want de huidige versie wordt niet meer bijgewerkt. De nieuwe app heeft een vernieuwde en meer gebruiksvriendelijke vormgeving. De sterke onderdelen van de oude app zijn natuurlijk weer opgenomen in de nieuwe versie. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen? Op onze servicepagina’s krijgt u een overzicht van veelgestelde vragen en uiteraard staat onze klantenservice klaar om u te helpen. We horen graag wat u er van vindt. Op de site kunt u rechtsonder op de feedback-knop klikken en een reactie achterlaten.

Met hartelijke groet,

Hille van der Kaa
Hoofdredacteur BN DeStem