Een fragment uit de documentaire 'Cannabis', waarin een jonge Johan van Laarhoven, in een uitzending van actualiteitenrubriek Achter het Nieuws uit 1990, vertelt dat hij geen last heeft van de politie.


(filmstrip is van Getty Images)
Volledig scherm
PREMIUM
Een fragment uit de documentaire 'Cannabis', waarin een jonge Johan van Laarhoven, in een uitzending van actualiteitenrubriek Achter het Nieuws uit 1990, vertelt dat hij geen last heeft van de politie. (filmstrip is van Getty Images) © Videostill uit documentaire Cannabis

Weer hoofdrol voor Johan van Laarhoven, nu in tv-documentaire

TILBURG - In de zesdelige documentaireserie ‘Cannabis’, vanaf volgende week te zien op tv, vormt het krankzinnige levensverhaal van Tilburger Johan van Laarhoven de rode draad. De regisseur: ,,Dit verhaal is larger than life”.

  1. Nieuwsoverzicht | Wolf Billy waarschijnlijk doodgeschoten in Frankrijk - Efteling vervangt 120 jaar oude draaimolen
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Wolf Billy waarschijn­lijk doodgescho­ten in Frankrijk - Efteling vervangt 120 jaar oude draaimolen

    Wolf Billy, die de afgelopen maanden in Brabant tientallen schapen doodde, leeft vermoedelijk niet meer. Het beest is zeer waarschijnlijk doodgeschoten in Frankrijk. DNA-onderzoek moet definitief uitsluitsel nemen, maar wolvenkenners zijn er zeker van ,,Die karakterkop, en de belangstelling voor vee, dat moet ’m geweest zijn. Ik ben daar voor 99 procent zeker van.‘’ Verder heeft de Efteling besloten om de 120 jaar oude zweefmolen op het Anton Pieckplein te vervangen en bleek dat het woensdagavond in Eersel aangetroffen drugslab erg professioneel was opgezet.