Jeroen Appels/Van Assendelft
Volledig scherm
PREMIUM
© Jeroen Appels/Van Assendelft

‘We willen zó graag weten wat er precies gebeurd is met Nick’

BERGHEM/OSS - Als Nick die jongens die avond niet was tegengekomen, als Nick niet was gezwicht voor de groepsdruk.  Als hij Nick nét iets eerder had gevonden. Nick hém net iets eerder had geappt. ,,Vijf minuten te laat was ik. Vijf minuten...”

 1. Woede om lijstje met ‘blokkeerdieren’: ‘Nederland is qua natuur al slechtste jongetje van de klas’
  PREMIUM

  Woede om lijstje met ‘blokkeer­die­ren’: ‘Nederland is qua natuur al slechtste jongetje van de klas’

  Ze waren boos, de natuurliefhebbers en milieubeschermers die deze week in De Gelderlander een verhaal lazen over beschermde diersoorten die plannen voor bijvoorbeeld windmolens en zonneparken in de weg zitten. De krant noemde hen - met een knipoog - ‘blokkeerdieren’. Dat is de wereld op z'n kop, zeiden veel lezers. Het is niet de natuur, maar de mens die iets kwalijk valt te nemen.
 1. Nieuwsoverzicht | Kabinet overlegt over coronamaatregelen - Zelfdodingspoeder aan zeker 33 personen verkocht
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Kabinet overlegt over coronamaat­re­ge­len - Zelfdo­dings­poe­der aan zeker 33 personen verkocht

  Het aantal coronapatiënten op intensive cares is opgelopen tot 200. Nederland stevent af op risiconiveau ‘ernstig', gemeten naar het aantal ziekenhuisopnames. In de verpleegzorg in Brabant blijft het spannend, ook daar stijgt het aantal besmettingen. Het kabinet overlegt deze dagen koortsachtig over een set ingrijpen om het tij te keren. En Eindhovenaar Alex S. heeft zelfdodingspoeder aan minimaal 33 personen verkocht die inmiddels zijn overleden. Bij vijftien personen staat vast dat het door Middel-X komt. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.