Volledig scherm
© Thinkstock

Wat te doen in West-Brabant op tweede paasdag?

Op paaszondag zijn de meeste mensen druk met een paasontbijt, - brunch, -lunch, bezoekjes aan familie en vrienden en natuurlijk paaseieren schilderen of zoeken. Maar tweede paasdag is vaak nog vrij. Bekijk hieronder waar je je allemaal mee kan vermaken.

2 april is de Dag van het Landschap. Op 14 locaties in Brabant zijn speciale wandelingen door de natuur om 12.00, 13.30 en om 15.00 uur. Deze duren zo'n anderhalf uur.  In West-Brabant kan genoten worden van de Markiezaat bij Bergen op Zoom en de Pannenhoef in Rijsbergen.

Daarnaast is het de AH buitendag, waarbij de Albert Heijn mensen uitnodigt om een kijkje te nemen bij leveranciers van de winkel. Lees meer over deze dag op de website

Tweede paasdag is ook op veel plaatsen een koopzondag, zoals bij Rosada in Roosendaal.

Roosendaal en omgeving:

In de buurt van Roosendaal moet je de ogen openhouden voor de motortoerrit van BMW Motorclub Roosendaal.  Ook speeltuin Kade heeft haar jaarlijkse paasdag opening.

Breda en omgeving:

Tot en met 2 april is in Breda een POBparade in Breda. Bezoek de vele gratis optredens in het centrum van de stad. 

Voor wie nog geen genoeg heeft van paaseierenzoeken met de kinderen, die kan terecht bij de kinderboerderij in Breda-Noord. Daar kunnen kinderen ook nog op zoek naar de paaslekkernij.

Daarnaast zijn er vele exposities in de musea van de stad en kun je natuurlijk een rondleiding volgen door de Koepelgevangenis.

Bergen op Zoom en omgeving:

Bergen op Zoom staat de komende dagen in het teken van de voorjaarskermis in het Stadspark van de stad. Vrijdag ging de kermis van start en die is tot en met 8 april te bezoeken.

Daarnaast zijn er ook stadswandelingen door de binnenstad.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nepverpleegkundige JBZ aangehouden na behandelen patiënten tijdens coronadrukte: ‘Geschokt om dit bedrog’
    PREMIUM

    Nepver­pleeg­kun­di­ge JBZ aangehou­den na behandelen patiënten tijdens coronadruk­te: ‘Geschokt om dit bedrog’

    DEN BOSCH - Een 24-jarige man die werkzaam was in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is aangehouden op verdenking van oplichting, valsheid in geschrifte en diefstal. De verdachte controleerde patiënten en mogelijk diende hij ze ook medicatie toe, zonder dat hij beschikte over kwalificaties om deze handelingen te mogen verrichten. ,,We zijn geschokt door het bedrog", reageert het JBZ.