Volledig scherm
BN DeStem vervult dromen van lezers. © Thinkstock

Wat is uw droom? BN DeStem vervult uw wensen

Vliegen in een helikopter, een wedstrijd op een stormbaan of gewoon een dagje op stap met een geliefde. BN DeStem laat eind dit jaar dromen van lezers uitkomen. Bijzondere dromen of juist ludieke of gekke wensen.

Heeft uw zoon altijd al op een politiemotor willen zitten? Of zou u zelf dolgraag eens écht lekker willen leren koken? Misschien droomt u er wel van om uw idool te ontmoeten en eens te interviewen. Wellicht wilt u uw gezin vast laten leggen op de gevoelige plaat door een van onze professionele fotografen met daarbij het familieverhaal opgetekend. Of wat dacht u ervan dat BN DeStem over een onderwerp publiceert, dat u graag in de krant wilt zien.

Dromen zijn mooi en hoeven niet altijd vervuld te worden, maar soms kan het wel heel leuk zijn en geeft het iets magisch om iets van dat wensenlijstje (van een ander) af te strepen. Laat ons uw dromen weten. 

Willen oma en opa graag nog eens een keer naar de Beekse Bergen? Onze columnist John Bas neemt hen graag mee op sleeptouw. Altijd al uit een vliegtuig willen springen, onze verslaggever Cobine van der Louw springt mee. Zou uw moeder graag op bezoek willen bij die vriendin die wat verder weg woont, wie weet kan BN DeStem het regelen en haalt een persoonlijke chauffeur haar op. 

Met het vervullen van dromen willen wij de lezer op een bijzondere manier in het middelpunt van de belangstelling zetten.

Stuur uw dromen voor zondag 12 november via de button NEEM DEEL!, onder deze video .

Voorwaarden
De redactie van BN DeStem kiest een aantal dromen om te vervullen. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd.
Enkel dromen die voorzien zijn naam, adres en telefoonnummer worden in behandeling genomen.
De lezer die een droom instuurt geeft toestemming om de droomvervulling vast te leggen op beeld. Beelden worden gepubliceerd in BN DeStem en op bndestem.nl.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leonne Zeegers uit Breda is nu officieel genderneutraal: ‘Overheid heeft schop onder de kont gekregen’
    Update + video + foto's

    Leonne Zeegers uit Breda is nu officieel genderneu­traal: ‘Overheid heeft schop onder de kont gekregen’

    BREDA - Alsof de koning zelf zijn paspoort komt verlengen, zoveel pers is er vrijdagmiddag aanwezig bij de ingang van het stadskantoor. Op de agenda echter geen adellijk bezoek, maar de non-binary persoon Leonne Zeegers. Dankzij een uitspraak van de rechter mag zij als eerste Nederlander een paspoort aanvragen waarin niet expliciet vermeld staat of ze man of vrouw is. In plaats van een V staat er X/X.