Janine Nelemans heeft een kapperszaak in Hooge Zwaluwe en is nu aan het chillen met haar gezin en een stoel aan het bekleden, samen met zoon Vince.
Volledig scherm
PREMIUM
Janine Nelemans heeft een kapperszaak in Hooge Zwaluwe en is nu aan het chillen met haar gezin en een stoel aan het bekleden, samen met zoon Vince. © Pix4Profs / Jan Stads

Wat doen ondernemers met al die vrije tijd? ‘Evenementen zijn mijn passie, maar het bouwbedrijf staat ook als een huis’

De horeca, de theaterwereld, kappers en ondernemers in de evenementenbranche; alle ondernemers die binnen door de coronacrisis getroffen branches werken, zitten nu thuis. Hoe spenderen ze hun plotselinge overvloed aan vrije tijd? 

 1. Nieuwsoverzicht | Deel Brabantse ouderen moet wachten op vaccin - Blunder bij versturen stempassen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Deel Brabantse ouderen moet wachten op vaccin - Blunder bij versturen stempassen

  Veel Brabantse ouderen moeten lang wachten op een coronavaccin, omdat de vraag groter is dan het aanbod bij de GGD Hart voor Brabant. Een huisarts die ook werkzaam is in Deurne weigert mensen een vaccin te geven die geen verklaring tekenen. Maar er was ook niet-corona-gerelateerd nieuws vandaag bijvoorbeeld over de grootste heroïnesmokkel die ooit is ontdekt in Nederland en over DAF die een miljoenenorder binnenhaalt. Lees alles in het Brabantse nieuwsoverzicht.
 1. Kappers eindelijk weer open: 'Het zit niet meer. Geen model in te krijgen'
  Play

  Kappers eindelijk weer open: 'Het zit niet meer. Geen model in te krijgen'

 2. De telefooncel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'
  Play

  De telefoon­cel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'