Ongeluk op de A50 bij Ravestein waarbij iemand die afval in de berm aan het opruimen was, is aangereden door een automobilist.
Volledig scherm
Ongeluk op de A50 bij Ravestein waarbij iemand die afval in de berm aan het opruimen was, is aangereden door een automobilist. © Gabor Heeres/ Marcofotografie

Vrouw (20) rijdt man aan die afval in berm langs A50 opruimt

OSS - Een 20-jarige vrouw uit Aarle-Rixtel heeft zaterdagmiddag rond 12.30 uur met haar auto een  man (44) uit Ravestein geschept die in de berm afval aan het ruimen was. Het ongeluk gebeurde op de afrit van de A50 bij Ravenstein.  De man is zwaargewond naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Dat meldt de politie. 

 1. Nieuwsoverzicht | Mogelijk lockdown tot lente - Politie zou sporen uit hebben gewist na dood informant
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Mogelijk lockdown tot lente - Politie zou sporen uit hebben gewist na dood informant

  In het nieuwe OMT-advies wordt duidelijk dat Nederland mogelijk tot de lente aan de lockdown-maatregelen vastzit. De Britse variant van het coronavirus verspreidt zich snel en volgens prognoses kan het leiden tot een derde golf in maart. Na de dood van informant Freddy Janssen zou de politie cruciale informatie hebben verzwegen en sporen uitgewist, zeggen betrokkenen. Verder gaat Indoor Brabant door zonder publiek en zweren steeds meer mensen bij een ijskoude duik in het water. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.
 1. Kun je na een vaccinatie nog corona krijgen?
  Play

  Kun je na een vaccinatie nog corona krijgen?

 2. Ab Osterhaus beantwoordt: hoe betrouwbaar is het vaccin?
  Play

  Ab Osterhaus beant­woordt: hoe betrouw­baar is het vaccin?