Volledig scherm
© dreamstime

Vrijwilliger Zonnebloem wordt gebeten door honden, maar gaat toch met gasten op stap

KERKDRIEL - Een vrijwilliger van de Zonnebloem is dinsdagochtend in Kerkdriel gewond geraakt door twee herdershonden. Ondanks meerdere bijtwonden, reed hij even later met enkele gasten van de Zonnebloem naar hun dagje uit.

Wekelijks zet hij zich in voor de Zonnebloemafdeling Oud Maasdriel, Maar woensdagochtend , voordat hij met gasten van de afdeling een middagje op stap gaat wordt hij bij het ophalen van een gast aangevallen en flink gebeten door twee herdershonden.

Met angst in zijn ogen slaat en schopt hij de honden van zich af. Met bijtwonden in zijn bovenbeen en bil moet hij naar een arts voor behandeling en een tetanusprik.

Als echte vrijwilliger rijdt hij even later enkele gasten naar Hilvarenbeek voor een bezoek aan kermis en draaiorgelmuseum. De gasten en vrijwilligers genieten van 100 jaar kermis en dansen op muziek van prachtige draaiorgels. Maar een nare bijsmaak heeft dit dagje uit wel.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement