Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Vermiste vrouw uit Ottersum duikt levend en wel op in Frankrijk

OTTERSUM - De 49-jarige vrouw uit Ottersum die sinds 7 februari vermist werd, is levend aangetroffen in Frankrijk. De politie in Limburg bevestigt dat de Ottersumse weer terecht is. 

,,Er is weer contact geweest met de familie met wie ze herenigd zal worden’’, aldus een politiewoordvoerster zondagavond.

Voor de politie is deze vermissingszaak daarmee afgedaan. Meer wil de politie er niet over kwijt.

Urgente vermissing

De Ottersumse vertrok op vrijdag 7 februari per auto, een blauwkleurige Citroen C3, bij haar woning in Ottersum.
De politie meldde de vermissing via Facebook op dinsdag 11 februari.

Ze sprak over ‘een urgente vermissing'. De politie riep mensen op direct iets te laten weten als ze de vermiste vrouw ergens zagen. 

  1. De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’
    PREMIUM

    De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’

    DEN BOSCH/TILBURG - Veel meer stops en nóg meer pakketjes. Nu bijna iedereen thuis is, wordt er meer online gewinkeld dan ooit. Pakketbezorgers draaien overuren en de Belangenvereniging Pakket Distributie bereidt een rechtszaak voor tegen PostNL. Want die kan via advertenties de bezorgers wel bedanken, maar dat maakt ze nog geen goede opdrachtgever, klinkt het. Of zoals de Bossche bezorger Bas Masselink zegt; ,,Als wij steeds harder moeten werken, horen we toch meer te verdienen. Of ben ik nou gek?”