Jules Odekerken.
Volledig scherm
PREMIUM
Jules Odekerken. © Familie Jules Odekerken

Verminkt gedumpt op vuilnisbelt in Thailand: wie was de vermoorde Vughtenaar Jules Odekerken (46)?

VUGHT/PATTAYA - Jules Odekerken (46) uit Vught werd op 17 november 2003 vermoord in Thailand waar hij woonde met zijn gezin. Afgelopen dinsdagavond werd zijn moordenaar opgepakt. Maar wie was Jules Odekerken en waar ging het voor hem helemaal mis?

Odekerken wordt op 20 april 1957 geboren in Den Bosch en hij groeit op in Vught. Daar gaat hij naar het Maurick College waar hij zijn VWO-diploma haalt om vervolgens in Eindhoven bedrijfskunde te gaan studeren. Na zijn studie richt hij met twee studievrienden het bedrijf computer- en softwarebedrijf Uninfo op. Hij is een man met veel hobby's. Zo staat hij regelmatig op de piste, maar hij houdt ook van klimmen, paardrijden, golfen en uitgaan met vrienden.

  1. Syrische arts Feisal ziet mensen sterven aan corona, maar mag niet helpen: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’
    PREMIUM

    Syrische arts Feisal ziet mensen sterven aan corona, maar mag niet helpen: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’

    HEESCH - ,,Het is pijnlijk om dagelijks in het nieuws te zien hoeveel mensen sterven door corona, terwijl ik mijn stethoscoop niet mag gebruiken om hun pijn te verlichten.” Feisal Abou (59) werkte meer dan twintig jaar als arts in Syrië en wil dolgraag iets terugdoen voor het land dat hem in Heesch een veilige haven bood. Na weken van strijden ziet hij nu een lichtpuntje om als buitenlandse arts aan de slag te mogen in de coronacrisis.