Horecabedrijven maakten in coronatijd veelvuldig gebruik van de NOW-regeling. Kroegbazen, en andere ondernemers, hebben nu nog 10 dagen de tijd om de papierwinkel definitief in orde te maken. Anders lopen ze het risico de ontvangen steun terug te moeten betalen. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Horecabedrijven maakten in coronatijd veelvuldig gebruik van de NOW-regeling. Kroegbazen, en andere ondernemers, hebben nu nog 10 dagen de tijd om de papierwinkel definitief in orde te maken. Anders lopen ze het risico de ontvangen steun terug te moeten betalen. Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / Jaco Klamer

Veel bedrijven dreigen coronasteun te moeten terugbetalen: ‘Ze moeten nu in actie komen’

DEN BOSCH - Duizenden Brabantse bedrijven dreigen het voorschot voor loonkosten die ze in de eerste maanden van de coronacrisis hebben ontvangen volledig te moeten terugbetalen. Dat kan voor sommige ondernemers in de tienduizenden euro’s lopen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?