Live: Q&A coronavirus
Volledig scherm
Live: Q&A coronavirus © videostill

Vanavond live vragenuur met deskundigen over het coronavirus, stel nu alvast je vraag

Tijdens een livestream op onze site en app komen alle vragen aan bod over het coronavirus die nog niet werden beantwoord. Kijk vanavond om 19.00 uur mee en stel nu alvast vragen.

Tijdens het livegesprek is er ruimte om prangende vragen te stellen aan specialisten, maar worden ook vragen behandeld die eerder niet aan bod kwamen. Tijdens het vragenuur op vrijdag 3 april kwamen ruim tweehonderd vragen binnen van lezers en kijkers die niet allemaal werden beantwoord. In samenwerking met ouderenbond KBO Brabant geven wij nu een vervolg.

Gasten

Te gast zijn Leo Bisschops (bestuurslid KBO Brabant), Judith Wilmer (Geriater bij het Catharina Ziekenhuis) en huisarts en medische directeur van het DOH Ellen Huijbers.

Vragen kun je vanaf nu stellen via WhatsApp. Het telefoonnummer dat je daarvoor kunt gebruiken is 06 - 13 81 35 42. Heb je vragen over het virus zelf of over een eventuele ziekenhuisbehandeling versus een thuisbehandeling. Of wil je gewoon weten in hoeverre je nog kunt kussen met je partner? Stuur ze in en de specialisten zullen proberen ze te beantwoorden.

De livestream begint om 19.00 uur en is te volgen op deze site of via onze app.